25 de junio de 2008

1ª JORNADA DE PORTES OBERTES

Tot un èxit! Aquesta és la conclusió a la que vam arribar el 13 de juny després de viure un dia ple d'alegries i sorpreses. Ha estat la primera vegada que hem realitzat un acte així i la veritat és que ens ha sorprès molt gratament veure com la gent ens recolzava i gaudia amb nosaltres d'aquest dia tant especial. Gràcies a tothom i especialment a aquells voluntaris que no van parar en tot el dia.
Aqui teniu algunes petjades que van deixar algunes persones que van passar per exposició...


  • M’ha agradat molt aquesta exposició, especialment les manualitats, punt de creu i ganxet.
  • També m’agrada el voluntariat i l’esforç que fa la gent gran i els estrangers per aprendre la llengua catalana, informàtica, entre altres coses, és digne d’admirar.
  • Es una labor de todo el voluntariado, hecho con mucho amor y recibido, por los alumnos con mucha gratitud y los resultados expuestos estàn os felicitamos.
  • somos del servicio de rehabilitación de prat.agradecemos la invitación.nos ha gustado mucho. cachondeo!!!!
  • treballar amb vosaltres des de fa tants anys ha fet més fàcil la meva feina. Treballar amb dones com vosaltres m’omple d’energia, i d’orgull. Orgull de pertany a aquesta petita comunitat que és El Prat de Llobregat, que genera aquestes dones valentes i emprenedores. Us estimo!! Endavant!! I tot el meu agraïment pel suport que ens heu donat any rere any. Carme Alguacil Punzano
  • Una vegada més, m’he deixat sorprendre pel vostre treball, la gran il·lusió amb que feu totes les coses, la gran capacitat d’ acollida que teniu i sobretot per la peça tan important que sou en aquest gran puzzle que és la ciutat del Prat. Ciutat, que gràcies a persones com vosaltres, tothom hi té un lloc....per donar i per rebre. Gràcies per tot el que avui he rebut de vosaltres. I una gran felicitació. Una abraçada a totes i a tots. Montserrat Rossell
  • Gràcies per haver-nos acollit, gràcies per haver-nos convidat. Hem tingut molta sort d’haver-vos conegut. Quanta gent deu haver pensat el mateix que nosaltres!!!!!!!!!! Sou un equip amb una quantitat enorme d’herois silenciosos que mantenen dempeus el món” (Paulo Coelho). Uns d’aquests herois sou vosaltres. L’equip del Centre de Normalització Lingüística.
  • FELICITATS¡¡¡¡ ENDAVANT AMB LA VOSTRA TASCA PER ACONSEGUIR UNA CIUTAT MÉS AMABLE I ACOLLIDORA PER A TOTHOM, ESPECIALMENT PER A QUI MÉS HO NECESSITA. Pilar Martín.
  • La clase es acogedora, las compañeras muy simpaticas y nos compenetramos bien, las profesoras muy buenas. Pero a veces tienen que tener mas paciencia con nosotras, apesar de todo me alegro de tener una escuela maravillosa. Gracias por aguantarnos y por enseñarnos. Atentamente se despide Mªjose Almagro paquita morillas
  • No me puedo creer aun que en las clases , se hicieran tantas cosas y tan bonitas mi sorpresa ha sido muy grata. Tomás y Puri.
  • Os felicito , es muy bonito todo y muy grande no me pensaba que hicierais tantas cosas os lo habeis trabajado muy bien, felicidades para todos. Sois maravillosos, seguir así Mª Carmen Puig

No hay comentarios: